Лечебната сила на етеричните масла

20.00 лв.
В ръцете си държите една безпристрастна, основана на научни доказателства книга-наръчник за употребата на етерични масла. В книгата ще намерите рецепти, съвети и препоръки за безопасна употреба на етеричните масла.
Производител:Издателство "Вдъхновения"
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Автор: д-р Ерик Зелински
 
В „Лечебната сила на етеричните масла" хиропрактикът д-р Ерик Зелински показва на читателите как да превърнат здравето си в свой приоритет, като се възползват от променящите живота етерични масла. Те са естественото решение за всяко неразположение и състояние, от тревожност и депресия до дълбоко вкоренено възпаление. От книгата на д-р Зелински ще научите всичко, което ви е необходимо да знаете, за да започнете да употребявате тези дарове на природата. Освет това ще се запознаете и с:
• Осемте най-добри етерични масла, с които да се сдобиете в самото начало.
• Доказаните техники и инструменти, необходими, за да започнете веднага.
• Лесни за изпълнение ежедневни практики, които да следвате.
• Забавни трикове, като петминутната медитация с тамян и нероли, която да ви подготви за продуктивен ден без стрес.
• Прости ритуали за времето преди сън, осланящи се на сънотворните ефекти на лавандулата.
 
Подкрепен от задълбочени научни изследвания, д-р Зелински предлага и комбинации от етерични масла, които подпомагат хормоналния баланс, намаляват възпалението, подобряват храносмилането, повишават имунитета и още...
Ще имате под ръка над 150 рецепти за всеки здравословен проблем. В специалната част, посветена на женското здраве, ще ви предостави десетки формули за ПМС, плодовитост, бременност, кандида и менопауза.
Този задълбочен подход ще бъде полезен дори и на хората, запознати с етеричните масла. С новопридобитите си знания ще можете веднага да започнете да практикувате употребата на етерични масла в съответствие с вашите уникални потребности и стил на живот - и да получите невероятни резултати.
 
Намираме се в тотална криза на здравето в световен мащаб. Замислете се само за количеството токсини, които поглъщаме – чрез медикаменти, почистващи препарати, козметични продукти, замърсени въздух, вода и храна… те буквално ни убиват!
Все повече и повече хора се обръщат към природните средства за решаване на здравословни проблеми. Все повече хора обръщат внимание и на етеричните масла - правят го, защото те наистина действат!
Етеричните масла представляват есенцията на растенията, концентрирана сила, която дарява здраве, директно от природата.

Тук е много важно да спомене, че трябва да подбирате много добре качествени етерични масла, с изразен хемотип и биосертифицирани.
 
Със сигурност сте чували, че лавандулата успокоява и подобрява съня, а ментата подпомага храносмилането.
Знаете ли обаче, че етеричното масло от иланг-иланг поддържа хормоналния баланс в тялото? :) А това, че маслото от портокал има антибактериални, противовирусни и антидепресантни свойства? 
От „Лечебната сила на етеричните масла“ ще научите:
- как се извличат и съхраняват етеричните масла
- как се разреждат
- как да ги използвате правилно инхалационно (чрез вдишване), топикално (чрез нанасяне върху кожата) и дори вътрешно (чрез поглъщане)
 
Книгата съдържа над 150 рецепти за блендове за дифузер (арома лампа), ролони, инхалери, продукти за грижа за тялото, почистващи препарати и още много начини за използване на етеричните масла в ежедневието, с които да подобрите здравето си, атмосферата в дома си и дори настроението си.
 
Специално за българските читатели издателство "Вдъхновения" включи и азбучен показалец на рецептите в книгата, както и на здравословните проблеми и предизвикателства, с които всеки се е сблъсквал.
Още един бонус от "Вдъхновения" - ТУК може да се регистрирате, за да ви изпратят първия по рода си речник на наименованията на растенията, от които се извличат етерични масла. Речникът е триезичен – на български, английски и латински език. В него са включени видове, от чиито листа, стебла, корени, кора, цветове и плодове се произвеждат етерични масла.
 
Издателство: "Вдъхновения"
Година на издаване - 2019 г.
Корица - мека
Страници - 384
Формат - 17 х 24 см.

Няма мнения за "Лечебната сила на етеричните масла"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll