Altho Био етерично масло Риган, 10 мл.

29.50 лв.
Маслото от риган е изключително добро за борба с голямо разнообразие от бактериални проблеми.
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
Маслото от риган е изключително добро за борба с голямо разнообразие от бактериални проблеми.
Това е естествен антибиотик и е много добро за зимата срещу заболявания като: бактериални, вирусни или паразитни инфекции, грип, бронхит, треска и много други.
Полезно е и срещу микозите, акне и дермални инфекции (краста).
 
Орално приложение: Вземете 2 капки био етерично масло риган 3 пъти на ден. Смесете с малко мед или сироп или на парченце хляб, за да се борите с грип и ангина.
 
Върху кожата: Смесете 4 капки био етерично масло риган с 8 капки орехово масло и нанесете локално върху микози и други дермални инфекции.
 
В дифузер или арома лампа: Етеричното масло от риган ще дезинфекцира въздуха в помещенията. Когато се разпръсне във въздуха ще се убедите, че е полезно оръжие срещу зимните инфекции.
 
Моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да предприемете перорално лечение или терапия.
 
Състав: Origanum compactum *
*от биоземеделие
 
10 мл.
 
Произход: Мароко
Производител: Laboratoire Altho, Франция
 
Кои са Laboratoire Altho?
"От раждането на човечеството, растенията са източник на активни съставки, които човек се е научил да използва поради техните терапевтични свойства.
Независимо дали се извлича чрез дестилация на водна пара, суха дестилация или чрез студено пресоване, етеричните масла могат да бъдат съставени от широк спектър от биохимични молекули, които дават специфична характеристика.
Благодарение на многобройните си химични свойства, всяко етерично масло притежава свой собствен набор от биологични ефекти върху организма и има различни терапевтични ползи.
За да изпълнят оптимално своите терапевтични свойства, всички наши етерични масла са 100% чисти и естествени и тяхната ботаническа идентичност и химически състав (хемотип) са ясно дефинирани.
Нашата професионална етика, която се основава на дълбоко уважение към човека и природата, естествено ни накара да работим с биологични продукти, сертифицирани по френската система BIO.
Нашата лаборатория се роди дълбоко в сърцето на Гаскония, Франция.
Ние имаме дълбока страст към света на растенията и всички богатства, които тя осигурява. Всички наши продукти и суровини се подлагат на стриктен процес на селекция, преди да се стигне до гама от изключително висококачествени продукти. Първостепенна е целта да се зачита природата и благосъстоянието на индивида.
Нашата лаборатория: Където здравето и простотата вървят ръка за ръка!
Най-важният и скъп аспект от живота е Здравето - финия баланс на физическото и психическото благосъстояние! За да го запазим, поддържаме и подобряваме в нашата лаборатория разработени природни продукти, чрез които се надяваме да надминем всичките ви очаквания.
Природата, с голямото си разнообразие, творчество и постоянно усъвършенстване, продължава да се оказва най-успешната от всички лаборатории."

Няма мнения за "Altho Био етерично масло Риган, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll