Пантофи Ненито "Костенурки"

27.90 лв.
Забележка: Може да има нюансна разлика в цветовете. Ако моделът е изчерпан, ще ви предложим същата картинка със сходен цвят на основата.
Производител:Ненито
Наличност:
Количество:
Избери размер на пантофките:

Възможно е в момента на поръчката, да няма наличен от избраният номер. Ще се свържем с Вас за уточняване на времето за изработка!

Пантофите са с пришита вълнена стелка!

Ръчно изработените пантофки от естествена кожа дават на детето ви сигурност при първите му крачки и свобода когато вече тича неуморно. Веселите апликации са любимо другарче в игрите.  
Пантофките са меки и заемат формата на крака веднага след обуване, а ходенето с тях наподобява ходене с напълно боси крака.
Идеите за картинки-апликации са авторски и са съобразени с интереса на децата за съответната възраст. За най-малките контрастът в цветовете е изключително важен и буди голям интерес, стимулира детското въображение.

За да изберете правилния размер, измерете с линия детското стъпало и прибавете 1см. Винаги мерете стъпалото на детето на бос крак. Не сравнявайте с подметки и стелки от обувки.

Препоръчително ръчно пране в студена вода. Подходящи за всички сезони, дори на бос крак.

Важно! Тъй като идеята на пантофките е да бъдат оригинални и неповторими, е възможно този модел да бъде изработен, но с друго съчетание на цветове и кожа. Изработката ще удължи с до 3 дни времето за доставка.

Производител: Ненито, България

Няма мнения за "Пантофи Ненито "Костенурки""

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll